Valitse vanhanaikaisten kastikekuppien sijaan jotain, joka ei jätä luontoon jälkiä. Tarjoile kastikkeet sokeriruo’osta, paperista tai kasvipohjaisesta PLA:sta valmistetuissa kupeissa. Kylmiin kastikkeisiin valitse paperi tai PLA, ja sokeriruo’osta valmistetut kastikkeet sopivat ihanteellisesti kuumiksi kastikkeiksi.
Uusiutuvat materiaalit ja kompostoituvat sokeriruoko- annoskupit ja -kannet ovat loistavia vaihtoehtoja perinteisille öljypohjaisille muovikupeille. Nämä vahvat ja monipuoliset pienet kupit on valmistettu nopeasti uusiutuvista ruokokuiduista ja niillä on ASTM D6868 -sertifikaatti.
Biomuovit ovat tärkkelyspohjaisia ​​eivätkä sisällä täysin raakaöljyä. Se on biohajoava standardin EN 13432 mukaan. Nämä kupit ovat ihanteellisia yrityksille, jotka kannattavat kestävää elämäntapaa ja haluavat pitää omantuntonsa puhtaana.
Kertakäyttöiset paperikastikekupit sopivat dippikupeiksi esimerkiksi ketsupille tai majoneesille. Vahapinnoitteen ansiosta nesteet eivät tunkeudu helposti. Paperikuidut valmistetaan sertifioidusta kestävän metsätalouden puusta. Lisäksi ne ovat biohajoavia DIN13432-sertifioinnin mukaisesti.