Materiaalit

Tuotteemme on valmistettu uusiutuvista resursseista peräisin olevista materiaaleista. Tämä auttaa tuotantoamme vaikuttamaan vähemmän ilmastoon ja ympäristöön.

Jokainen uusi asiakas meille on askel lähemmäs vihreämpää ja parempaa maailmaa

Teemme sen, koska välitämme – siksi kaikki tuotteemme on valmistettu uusiutuvista ja kestävistä raaka-aineista. Todays-teknologia on antanut meille erilaisia luonnollisia tapoja tuottaa kompostoivia paketteja, jotka on valmistettu esimerkiksi PLA:sta. Tuotteemme ovat standardin EN 13432, DIN13432 mukaisia tai ASTM-standardien mukaisia kompostoidaan.

Loodussõbralikud materjalid

CPLA

CPLA-ruokailuvälineet valmistetaan PLA:sta (polylaktinen happo), joka on peräisin kasvitärkkelystä, joka on vuosittain uusiutuva luonnonvara. CPLA-ruokailuvälineiden ja PSM-ruokailuvälineiden välinen ero on, että CPLA ei sisällä mitään muovimateriaalia. CPLA-ruokailuvälineet ovat 100 kompostkelpoista. Cpla-ruokailuvälineiden biohajoamiseen tarvitaan kaupallista kompostointia, ja se kompostoidaan 180 päivän kuluessa kaupallisessa kompostointilaitoksessa.

Puu

Kaikki puutuotteiden raaka-aineet ovat sertifioidusta kestävästä metsätaloudesta. Ne ovat yleensä bio-pinnoite mukava suutunne. Kestävät puutuotteet ovat ekologinen vaihtoehto kertakäyttöisten muovisten ruokailuvälineiden kanssa. Yleisimmin mäntyä tai koivua käytetään tuottamaan puisia ruokailuvälineitä ja astioita. Luonnollisena raaka-aineena kaikki puutuotteet ovat biohajoavia ja kompostoitavia.

PLA

Polylaktinen happo (PLA) tai "maissimuovi" on valmistettu vuosittain uusiutuvista luonnonvaroista, ei öljystä. Pla:n tuotannossa käytettäviä raaka-aineita ovat maissitärkkelys, tapiokajuuret tai sokeriruoko. PLA aterimet on kompostoitava kaupallisissa komposti tilat, mutta valitettavasti ei kotona komposti.

Kaakaokuorikuidut

Kaakaokuorikuituja käytetään syötävän ruokailuvälineen tuottamiseen. Kaakaon kuori on elintarviketuotannosta peräisin oleva jätetuote. Tuotteidemme resepti on vegaani, gluteeniton ja sokeriton. Heillä on myös hyvä kaakaomaku. Maku ei kuitenkaan tule jälkiruokaan. Ravintoarvofaktiset tiedot löytyvät tuotetiedoista.