Materiaalit

Tuotteemme on valmistettu uusiutuvista resursseista peräisin olevista materiaaleista. Tämä auttaa tuotantoamme vaikuttamaan vähemmän ilmastoon ja ympäristöön.

Jokainen uusi asiakas meille on askel lähemmäs vihreämpää ja parempaa maailmaa

Teemme sen, koska välitämme – siksi kaikki tuotteemme on valmistettu uusiutuvista ja kestävistä raaka-aineista. Todays-teknologia on antanut meille erilaisia luonnollisia tapoja tuottaa kompostoivia paketteja, jotka on valmistettu esimerkiksi PLA:sta. Tuotteemme ovat standardin EN 13432, DIN13432 mukaisia tai ASTM-standardien mukaisia kompostoidaan.

Loodussõbralikud materjalid

CPLA

CPLA-ruokailuvälineet valmistetaan PLA:sta (polylaktinen happo), joka on peräisin kasvitärkkelystä, joka on vuosittain uusiutuva luonnonvara. CPLA-ruokailuvälineiden ja PSM-ruokailuvälineiden välinen ero on, että CPLA ei sisällä mitään muovimateriaalia. CPLA-ruokailuvälineet ovat 100 kompostkelpoista. Cpla-ruokailuvälineiden biohajoamiseen tarvitaan kaupallista kompostointia, ja se kompostoidaan 180 päivän kuluessa kaupallisessa kompostointilaitoksessa.

Puu

Kaikki puutuotteiden raaka-aineet ovat sertifioidusta kestävästä metsätaloudesta. Ne ovat yleensä bio-pinnoite mukava suutunne. Kestävät puutuotteet ovat ekologinen vaihtoehto kertakäyttöisten muovisten ruokailuvälineiden kanssa. Yleisimmin mäntyä tai koivua käytetään tuottamaan puisia ruokailuvälineitä ja astioita. Luonnollisena raaka-aineena kaikki puutuotteet ovat biohajoavia ja kompostoitavia.

PLA

Polylaktinen happo (PLA) tai "maissimuovi" on valmistettu vuosittain uusiutuvista luonnonvaroista, ei öljystä. Pla:n tuotannossa käytettäviä raaka-aineita ovat maissitärkkelys, tapiokajuuret tai sokeriruoko. PLA aterimet on kompostoitava kaupallisissa komposti tilat, mutta valitettavasti ei kotona komposti.

Kaakaokuorikuidut

Kaakaokuorikuituja käytetään syötävän ruokailuvälineen tuottamiseen. Kaakaon kuori on elintarviketuotannosta peräisin oleva jätetuote. Tuotteidemme resepti on vegaani, gluteeniton ja sokeriton. Heillä on myös hyvä kaakaomaku. Maku ei kuitenkaan tule jälkiruokaan. Ravintoarvofaktiset tiedot löytyvät tuotetiedoista.

Sokeriruoko

Sokeriruokotuotteet valmistetaan bagassesta, joka on sokerintuotannon sivutuote. Bagasse suojaa levyjä kosteudelta ja rasvalta sen luonnollisten ominaisuuksien kautta. Joten meidän raaka-aine ei vaadi viljelmiä - se on jo olemassa. Bagasse on jauhe jatkokäsittelyä varten ja tehty tahnaksi. Tämän jälkeen painetaan muotoon ja sokeriruo'on tuotteet tehdään. Käytön jälkeen levyt voidaan kompostoida standardin EN 13432 mukaisesti ja ne ovat täysin biohajoavia.

Pahvi

Pahvi valmistetaan puristamalla yhteen kosteita kuituja, tyypillisesti puusta, rievuista tai ruohoista peräisin olevaa selluloosamassaa, ja kuivaamalla ne joustaviksi levyiksi. Pahviset ruoka-astiat ovat yleensä luonnollinen bio-pinnoite (PLA esimerkiksi), joka on maaöljytön. Tämä estää heitä vuotamasta. Kaikki pahvisäiliöt ovat biohajoavia standardin EN 13432 mukaisesti, koska ne on

Polykarbonaatti

Polycarbonate is an innovative new material which is shock resistant and virtually unbreakable. PC tableware can withstand temperatures from -40°C to +120°C. This makes them microwave safe, dishwasher safe (1500-2000 washing cycles) and cost effective. Thanks to its glasslike feel and looks it is perfect to replace glass. This helps to prevent injuries due to breakage. After long life tableware will be melted down again and made into new products.

Palm Lehdet

Palm lehtiastiat valmistetaan perinteisillä tekniikoilla manipuloimalla ja painamalla luonnollisesti pudonneita palmunlehtiä. Nämä pudonneet lehdet kerätään ja liotetaan lähdevedessä ennen kuin lämpö painetaan kuntoon ja kuivataan auringossa. Tämä prosessi on täysin luonnollinen ilman pinnoitteita tai muita lisäaineita. Palm leaf astiat on täysin luonnollinen ja biohajoava uusiutuvasta lähteestä.

Paperi

Paperi on erityisen kestävää olkien raaka-aineena. Se on muoviton, öljytön ja valmistettu uusiutuvista raaka-aineista. Paperituotteilla on neutraali maku ja ne ovat biohajoavia, kierrätettäviä ja ympäristöystävällisiä. Jotkin tuotteet, kuten kahvihihat, valmistetaan 100 kierrätetystä sisällöstä, jossa on jopa 85 kuluttajien jälkeistä jätettä. Ne ovat kierrätettäviä muiden paperituotteiden ja myös BPI sertifioitu kompostoida.

Olemme hyvin ylpeitä kumppaneistamme, jotka auttavat meitä muuttamaan maailmaa

Haluatko tilata meiltä vai kumppaniksi?