Biohajoavat paperikassit ovat olennainen osa elintarvikemyyntiä. Valikoimastamme löydät vakiokokoiset paperikassit sekä ruskeasta että valkoisesta voimapaperista. Litteät kantokahvat helpottavat kassin kantamista ja leveä pohja sopii täydellisesti kaikenkokoisiin ruokalaatikoihin ja -pakkauksiin. Valitse kassit ilman painatusta tai lisää yrityksesi logo haluamallasi tavalla. Biohajoavat paperikasit ovat ihanteellinen valinta catering-yritykselle.

Ruskea paperikassit materiaali on valkaisematon ja auttaa säilyttämään luonnollisen linjan ja olemaan ympäristöystävällisempi. Tee ruoan ostamisesta asiakkaalle kätevää! Tarjoamme paperikasseja ilman painatusta tai toivotulla logopainatuksella. Kaikki kassit valmistetaan Suomessa, mikä takaa nopean toimituksen. Laadukkaat painokassit antavat yrityksellesi näkyvyyttä ja persoonallisuutta. Ole erityinen, erotu joukosta, edullisesti ja helposti.

Jos haluat paperikasseja eri kokoisina tai tyyleinä, ilmoita siitä meille. Design Pack tarjoaa tuotteita hienostuneemmilla painoratkaisuilla ja -malleilla. He ovat erikoistuneet painettujen pakkausten tuotantoon.

No products were found matching your selection.