Paperiset suojakuoret ovat ihanteellisia tuotteiden suojaamiseen. Kevyiden kirjekuorien sisällä on kuplia, jotka suojaavat herkkiä tuotteitasi iskuilta. Sisäkerros on myös vedenpitävä. Se on helppo, pehmeä ja turvallinen valinta mihin tahansa varastoon.

Ruskeat kirjekuoret ovat valkaisemattomia ja ympäristöystävällinen valinta. Kirjekuorissa käytetty paperi on FSC-sertifioitua. FSC-merkitty tuote on peräisin vastuullisesti hoidetusta metsästä, joka arvostaa yhtäläisesti luontoa, yhteisöjä ja taloudellista elinkelpoisuutta.

Kirjekuorissa on tarranauha kätevää sulkemista varten. Halutessasi tarjoamme myös mahdollisuuden painaa yhdelle puolelle logopainatuksen (jopa 30 % painoala). Painotoiminnassa käytetään vesipohjaisia ​​musteita ja tuotteet valmistetaan Suomessa. Tämä varmistaa kirjekuorien nopean toimituksen ja laadun. Monimutkaisemmissa painoratkaisuissa teemme yhteistyötä Design Pack -tiimin kanssa, joka on erikoistunut logopainatuksella pakkausten tuotantoon.

Löydämme sinulle sopivan vaihtoehdon – yhdessä. Jos sinulla on idea, ota meihin yhteyttä. Yhdessä löydämme tavan tehdä se!